pCont

Program de Contabilitate in Partida Simpla

Contabilitate partida simpla
Despre pCont
Functionalitati
Instructiuni utilizare
Intrebari Frecvente
Versiune de proba
Preturi
Cumpara
Contact
Google
Cauta WWW
Cauta bitomic.net
Cauta bitomic.ro
     
Versiune de proba
Programul pCont este un program de gestiune operationala si contabila destinat PFA-urilor (Persoana Fizica Autorizata), societatilor civile profesionale, asociatiilor familiale etc. Este un program ideal pentru persoane fizice sau juridice care folosesc contabilitate in partida simpla: avocati, notari, cabinete de avocatura si notariat, cabinete medicale, medicina de familie, arhitecti, experti financiari, asociatii familiale, practicieni in insolventa, alte profesii liberale.
Va invitam sa descarcati o versiune de proba a aplicatiei pCont pentru a va convinge de calitatea produsului nostru. Versiune de proba este complet functionala, singurele limitari fiind date de numarul maxim de operatii permise. Activarea versiunii de proba intr-o versiune completa se poate face in cateva minute, pe baza unui cod de activare.

Va rugam sa completati si adresa de email in cazul in care doriti sa primiti informatii suplimentare asupra produsului sau ofertelor promotionale.
Adresa email:  

pCont
Nume fisier Versiune Sistem operare Marime fisier   Instructiuni instalare
pCont.msi 3.11.0(**) Windows 2000, XP*, 2003, Vista* 5,31 MB (5.570.560bytes) Instructiuni de instalare
pCont-Install.exe (*) 3.11.0(**) Windows 98 7,78 MB (8.164.666bytes) Instructiuni de instalare
* In atentia celor care folosesc sistemul de operare Windows XP.
* In atentia celor care folosesc sistemul de operare Windows Vista.

pCont-Start Gratuit
Produsul pCont-Start este o versiune a produsului pCont care contine doar functiile de gestiune de baza. Apasati aici pentru a vedea diferentele intre produsul pCont si pCont-Start relativ la functiile implementate. Trecerea de la pContStart la pCont se face imediat. TOATE DATELE INTRODUSE SUNT PRELUATE COMPLET IN pCONT , daca se doreste migrarea bazei de date la versiunea completa.
Nume fisier Versiune Sistem operare Marime fisier   Instructiuni instalare
pContStart.msi 1.1 Windows 2000, XP, 2003 3,71 MB (3.898.880 bytes) Instructiuni de instalare
pContStart-Install.exe (*) 1.1 Windows 98 4,94 MB (5.189.396 bytes) Instructiuni de instalare
(*) Optiune recomandata doar in cazul in care pe calculatorul dumneavoastra nu este instalat programul Microsoft Windows Installer.
(**)Pentru a vedea un istoric al versiunilor apasati aici.

Restrictii in Varianta de Proba
Numarul inregistrarilor permise este:
50 Plati/Incasari
50 Operatii Diverse
10 Produse
10 Parteneri
20 Facturi
Eliminarea restrictiilor se face dupa activarea aplicatiei. Vezi sectiunea Cumpara pentru mai multe detalii.

Nota importanta: pentru ca produsul nostru sa ruleze pe un sistem Windows e nevoie ca pe acel sistem sa fie instalat produsul MDAC (Microsoft Data Access Components), pachet distribuit gratuit de catre Microsoft. Acest produs este instalat automat de alte produse, de exemplu Microsoft Office. In cazul in care sunteti sigur ca acest produs nu este instalat, va rugam sa descarcati produsul. Daca dupa instalarea produsului pCont, la rulare primiti mesaje de eroare care contin cuvinte precum MDAC, Microsoft OLEDB, Microsoft Jet OLEDB inseamna ca nu aveti MDAC instalat si trebuie sa il instalati.

Copyright BITOMIC Software, 2000-2007 Last Updated: July 2008 

Harta Site